De medewerkers
 j
j
j

Van Lieshout Animal Health is een kleine praktijk die bestaat uit een dierenarts en 3 assistentes en regelmatig een enkele stagiaires.

Dierenarts:

drs. L.C. van Lieshout:

Mijn naam is Lisette van Lieshout, en ben in 1996 afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. Na een aantal jaren in een dierenkliniek gewerkt te hebben heb ik in 2001 mijn eigen gemengde praktijk opgestart in het prachtige Twentse Haarle. Ik ben gespecialiseerd in varkens en rundvee. Overige herkauwers en paarden en natuurlijk ook alle verschillende soorten gezelschapsdieren, honden, katten, knaagdieren etc, zijn bij ons van harte welkom.

 

 k

k

Assistentes:

Marion :

Ik ben Marion, werkzaam als dierenartsassistente/praktijkmanager bij  Van Lieshout Animal Health.

Ik heb in Barneveld de opleiding intensieve dierhouderij, specialisatie varkens en pluimvee, gevolgd en ben daarna een flink aantal jaren werkzaam geweest als zelfstandig medewerkster op enkele varkensbedrijven.

Ondertussen ben ik reeds meer dan 10 jaar in dienst bij Van Lieshout Animal Health.

Verder hebben mijn man en ik thuis een hobby stoeterij met Arabische volbloedpaarden, meerdere honden en katten en allerhande pluim- en kleinvee. 

Verder heb ik in de loop der tijd mij ook steeds meer gespecialiseerd  op het gebied van paarden- en hondenmanagement, voeding, gedrag en gedragsproblemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

l

Linda: 

Sinds 4 oktober 2004 (dierendag) ben ik bij Van Lieshout Animal Health begonnen. Eerst met de bedoeling voor een paar weken omdat Marion ging verhuizen naar Duitsland. Op 1 december kreeg ik een jaarcontract. En tot op heden werk ik er nog steeds.

Ik heb de opleiding gevolgd in Barneveld als paraveterinair dierenartsassistente in 2006 en behaald in 2008.

Voordat ik bij Lisette werkte ben ik 5 jaar militair geweest bij de landmacht(1997-2002), daar heb ik de opleiding gevolgd als secretaresse bij Schroevers te Arnhem. Toen ik in 2002 bij de landmacht stopte heb ik ongeveer 2 jaar met veel plezier bij 'de Jong & Laan' in Tubbergen gewerkt.

Ik heb zelf op het moment 4 (opvang) katten, 1 (opvang) hond en 2 paarden. Dieren zijn mijn lust en leven.

Carmen: 

Mijn naam is Carmen Winkels.

In 1989 ben ik in Vriezenveen geboren en woon daar nog steeds. Ik woon samen met mijn vriend Jelle en onze beestenboel.

l

In Juni ’10 ben ik in Hardenberg afgestudeerd aan AOC de Groene Welle en werk sindsdien officieel als paraveterinair bij Van Lieshout Animal Health. Voor die tijd heb ik hier ook verscheidene stages gelopen. Het leuke van het werken in een dierenartsenpraktijk vind ik toch wel de afwisseling.

l

Thuis heb ik ook verschillende dieren, 3 katten Muis, Mees en Mies, 2 fretten Lilo en Stich, en 4 labradors (van mijn ouders) Joy, Glow, Pien, en Emma.

l

U kunt mij tegen komen op de zaterdagen, graag tot ziens bij Van Lieshout Animal Health.

 

Vrijwilligers:

Petra (vaak op de maandag aanwezig)

Floris Jan (in principe elke dinsdag en donderdag aanwezig)

Stagiares:

Angelique

Chantal


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierenartspraktijk Van Lieshout Animal Health